Farvel fantastiske 2010 - dig vil jeg aldrig glemme!

2010 
Jeg ved godt det er lidt sent at begynde på det men jeg fik aldrig nogensinde skrevet om 2010 på noget tidspunkt spå det det blir' altså nu. 2010 har været et år med mange op- og nedture for mig. Januar var for mig en ny start på det hele, ingen nytårs fortsæt men jeg havde alligvel tænkt mig at ændre min personlighed, ikke på den måde så det ikke var mig men bare forbedre den, jeg blev kærester med marius, hvilket jeg fortyder.. meget.. Februar var jeg i London, og hvor var det en fantastisk by.I Marts havde jeg noget kørende med VMO, fail. det blev ik til noget .I april begyndte vejret at blive godt, solen at skinne og alle var glade, jeg var i sommerhus med Emma og det var virkelig hyggeligt. Jeg fandt ud af, at jeg skulle på sprogrejse om sommeren og det så jeg utrolig meget frem til. I slutningen af måneden fandt jeg ud af noget, der har ødelagt meget for mig. I maj begyndte jeg at snakke mere og mere med en person. Det var i maj, vi kyssede første gang. Derfor var maj fantastisk. Juni kom med min sprogrejse og en masse tåre, sidste skole dag med Emma og Alexandra som tog på efterskole, jeg tror aldrig jeg har grædt så meget i mit liv.. hvilket jeg egenligt synes er "sjovt" nu hvor jeg kigger tilbage på det, fordi jeg ser dem jo stadig, jeg er stadig sammen med dem, jeg har føler ik jeg har mistet dem på nogle punkter fordi vi er stadig ligeså tætte som vi har været.. og jeg ved de ikke er mere end et opkald væk fra mig. Også begyndte jeg at læse Harry Potter, hvilket bare gjorde mit liv meget bedre tihi.. Juli måned var perfekt, hvilken sommerferie! sprogrejse mødte de mest fantastiske mennesker dernede, jeg havde aldrig følt mig så lykkelig, perfekt vejr, følelsen af frihed jeg elskede det. August var  det tilbage på skolen igen, hvilket var ret så trist for mig vedkommende, Emma var væk, Alex var væk alle mine venner fra i sommers var væk. Jeg begyndte at lukke mig selv inde og skubbe folk omkring mig væk, selvom de kun ville mig det bedste. Arenze.. Hun gik i min parallel klasse og jo vi havde snakket meget sammen før sommerferien og hun var da en af mine gode veninder, men da jeg kom hjem fra ferie var intet godt nok.Men nu er hun tilbage i min hverdag samme med emily og jeg elsker det meget højt.. I oktober kan jeg på ingen måde huske hvad der skete.. det er ret underlig fordi den måned siger mig INTET. November og december, fra den ene dag til den anden kunne jeg være mega glad, og næste dag kunne mit humør være i bunden.. Jeg blev spurgt om en masse svære spørgsmål, jeg var lykkelig, jeg var ked af det, jeg var glad, jeg var sur. Livet kan ikke gå opad hvis det ikke har været nede.. 


Sommeren 2010 var fantastisk. Den vil jeg aldrig glemme. (slettet) i har været nogle af de vigtigste personer i 2010. Uden dem tror jeg ikke, jeg var den, jeg er i dag. Tak for 2010. Tak for fantastiske koncerter. Tak for dejlige minder. Tak for knap så dejlige minder. Vi ses i år 2011. 


Emēle.

Share this:

CONVERSATION

2 kommentarer:

  1. føler du tog mig helt tilbage fra januar af - uden pis! tænk du kan huske ting fra måned til måned.. men waaaaaauw :-*
    tak for de søde ord babaaaay. du har helt klart også formet mig eller hvad man kan sige. <3

    SvarSlet
  2. hihi, det er nok det længste indlæg jeg har skrevet..(:

    SvarSlet

Emēle. Leveret af Blogger.